Σιροπιαστή Καρυδόπιτα

Η καρυδόπιτα είναι παραδοσιακό ελληνικό σιροπιαστό γλυκό ταψιού. Βασικό υλικό της είναι η καρυδόψιχα. Εδώ σας έχουμε την συνταγή για λαχταριστή, ονειρεμένη σιροπιαστή καρυδόπιτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Πλούσια, ζουμερή, τέλεια.

Καρυδοπιτα αργυρω,  με υπέροχα αρώματα κανέλας και γαρυφαλλου. Καρυδοπιτα συνταγη ευκολη, για ένα γλυκό που δεν θα σας δυσκολέψει και η καρυδοπιτα θα γίνει πολύ αφράτη. 

 Είναι ένα γλυκό που μπορείτε να σερβίρετε σαν επιδόρπιο σε καθε τραπεζι, ακόμη και στο τραπέζι των Χριστουγέννων . Παραδοσιακή καρυδόπιτα αργυρώ, εμπλουτισμένη  με σιρόπι κανέλας, μοσχοβολιστό γαρύφαλλο και φρεσκοτριμμένο καρύδι. Φτιάξτε την όλοι, για την οικογένεια σας, για τους φίλους σας, και σας υπόσχομαι ότι μόνο συγχαρητήρια θα παίρνετε με αυτή τη συνταγή.

Leave a Reply