Οι μικροί ρεπόρτερ

Έτοιμη η ψηφιακή μας εφημερίδα "Οι μικροί ρεπόρτερ"!

Ναι... εμείς είμαστε οι περιβόητοι μικροί ρεπόρτερ του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Ευόσμου και η ομάδα μας αποτελείται από την Γρισέλντα, την Μαριάννα Τ, την Μαριάννα Π, τον Ιωάννη-Άγγελο, τον Πασχάλη-Αναστάσιο, τον Παναγιώτη, την Σοφία, τον Βίκτωρ, την Νεκταρία και την Ελένη.

Όλοι εμείς μαζί με την κυρία μας Ειρήνη Ζαρόγιαννου αποφασίσαμε την ώρα που έχουμε το μάθημα με τους υπολογιστές να φτιάξουμε την πρώτη μας ψηφιακή εφημερίδα θέλοντας να μεταφέρουμε σε εσάς ότι έχουμε μάθει ως προς την χρήση τους και γιατί όχι... να σας παρουσιάσουμε οτιδήποτε θεωρούμε ενδιαφέρον!

Καλύπτοντας ποικίλα θέματα όπως οι υγιεινές συνήθειες, η τεχνολογία, η φιλαναγνωσία, η τέχνη και ο πολιτισμός, η μαγειρική, η ευαισθητοποίηση απέναντι στα ζώα και στο περιβάλλον.

Αγαπημένο μας κομμάτι όμως είναι οι συνεντεύξεις! Εκεί είμαστε στο πετσί του ρόλου καθώς με τις εξωτερικές μας εξορμήσεις για την αναζήτηση πληροφοριών νοιώθουμε υπεύθυνοι ώστε να αποδώσουμε πιστά ότι έχουμε μάθει στην εφημερίδα μας.

Το πιο σπουδαίο όμως, πέρα από τις γνώσεις που αποκομίσαμε, ήταν το ότι μπορέσαμε και συνεργαστούμε, μοιραστήκαμε ιδέες μεταξύ μας, μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, είδαμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας και πήραμε πρωτοβουλίες ώστε το έργο μας να σας καταπλήξει! Καλή ανάγνωση!!!

-- Η συντακτική ομάδα

Οι μικροί ρεπόρτερ