ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ!!!

Αγαπημένα μου παιδιά,

βρισκόμαστε και πάλι σε ένα διαφορετικό περιβάλλον μάθησης λόγω δύσκολων συνθηκών, αλλά θα τα καταφέρουμε! Τώρα χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθειά σας και τη συνεργασία σας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις περίεργες συνθήκες. Ήδη σας φαντάζομαι να καθόμαστε στην τάξη και να δημιουργούμε τη δική μας μικρή κοινωνία. Σας χρειαζόμαστε όσο ποτέ στο μέλλον όλους σας! Χρειαζόμαστε το ατίθασο πνεύμα σας, την περιέργεια, την ανακάλυψη, τη θέληση για ζωή και δημιουργία και φυσικά την καλοσύνη και την αγνότητα της παιδικής ψυχής!

...και με τέτοιες σκέψεις στο μυαλό μου σας στέλνω την πρώτη διαδικτυακή μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Εύχομαι να είστε όλα καλά και ζωηρά στις απαντήσεις και στα σχολιά σας! Τα μαθήματα μας θα ξεκινουν στις 9:ΟΟ το πρωϊ και θα τελειώνουν για εσάς στις 1:00! Άρα περιμένω στα σχόλια την πρώτη καλημέρα σας! Τα μαθήματα θα ακολουθούν το πρόγραμμα σε γενικές γραμμές και θα την μάθουμε αυτή την πλατφόρμα σιγα σιγα!

ΓΛΩΣΣΑ: Γράφω στο παραγωγής μια έκθεση σε μορφή ημερολογίου, δηλαδή πάνω δεξιά η ημερομηνία, με προσφώνηση κι αποφώνηση.(γυρίστε σελίδες στο παραγωγής και ψάξτε). Το θέμα της θα είναι πως βιώσατε ως παιδιά όλα αυτά τα γεγονότα με τον νέο κι επικίνδυνο ιό, πότε ξεκίνησαν (Θυμάστε την Αθηνα, ε;-Στη δική μας περίπτωση μοιαζει με ταινια, συμφωνείτε;), πως εξελίκτηκαν, ποια τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις όλων και οι δικές σας, πως το αντιμετωπισατε εσείς και οι οικογένειά σας, πως το αντιμετώπισε η κυβέρνηση και ποιοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτόν τον ιό, αν θα πρέπει να τους ευχαριστήσετε, τι συναισθήματα είχατε και έχετε, αν σας φοβίζει κάτι, τι ελπίζετε κι ευχόσαστε για το μέλλον, πως ίσως θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε στο μέλλον...

Το καλύτερο βέβαια γραπτό θα ανακοινωθεί σε τοπική εφημερίδα, με την οποία έχω ήδη συνεννοηθεί!!!!!

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η Ελλάδα μας έχει 10.000.000 εκατομμύρια περίπου πολίτες. Αν νοσήσει το 20%, πόσοι θα έχουν νοσήσει; (Εισαγωγή στα ποσοστα με την παλαιότερη γνώση αυτών, 2 βήματα)

ΦΥΣΙΚΗ: ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞΕΑ-ΒΑΣΕΙΣ- ΑΛΑΤΑ https://www.youtube.com/watch?v=MeJ4QwFdi8M

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων