Κούκλες από … σπίτι! (Βήμα 2ο – Κατασκευή κούκλας και οδηγίες αποστολής υλικού)

Σήκω από το κρεβάτι σου, άνοιξε τις κουρτίνες και καλημέρισε τον Ήλιο που ξεπροβάλλει από το παράθυρό σου!

Κι αυτός για να σε ευχαριστήσει, θα στείλει μέσα στο δωμάτιό σου τη μικρή του ηλιαχτίδα! Άκουσέ την, έχει κάτι να σου πει!

Τώρα ήρθε η ώρα να φτιάξεις κι εσύ τη δική σου κούκλα! Χρησιμοποίησε τα υλικά που είδες στο βίντεο ή άλλα που θέλεις εσύ και φτιάξε μία μοναδική κούκλα για συντροφιά!

Με τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά σου, βγάλε μία φωτογραφία και στείλε τη στις δασκάλες σου! Να τη στείλουμε και στους φίλους σου, να τη στείλουμε και στον Ήλιο, να δεις κι εσύ τις δικές μας κούκλες!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Θέλοντας να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών, θα σας παρακαλούσαμε σε αυτή τη φάση να φωτογραφίσετε την κούκλα που τα παιδιά θα φτιάξουν, χωρίς να φαίνεται κάπου το ίδιο το παιδί. Οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στο παρόν blog, καθώς επίσης και σε σελίδες ανάδειξης καλών εκπαιδευτικών πρακτικών, ενώ θα προωθηθούν στην Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας, κα Μενδρινού Ιωάννα, η οποία σχεδίασε και υποστηρίζει τη δράση αυτή.

Η παρουσίαση της κάθε κούκλας θα γίνει με το βαφτιστικό όνομα κάθε παιδιού και χωρίς κανένα επιπλέον στοιχείο (π.χ. "Η κούκλα της Δανάης" κι όχι "Η κούκλας της Δανάης Μακρή")

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά η αποστολή των φωτογραφιών να γίνει στο pikerasovi@yahoo.com ή στο viber που σας έχει ήδη δοθεί και να έχει ολοκληρωθεί έως την Κυριακή, 26-04-2020, προκειμένου να δημιουργηθεί το αντίστοιχο υλικό για τη διάχυση της δράσης στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Κατεβάστε το ενημερωτικό υλικό σε μορφή pdf από εδώ!

Leave a Reply