Γ’ ΤΑΞΗ ( 6η ανάρτηση )

Ας κάνουμε κάποιες ασκήσεις με το can-can't. Ας δούμε και ένα βιντεάκι για το πως πλένουμε σωστά τα χέρια.

https://www.liveworksheets.com/worksheets/en/English_as_a_Second_Language_(ESL)/Animals_can_or_can't/Animals_can_can't_uj50224ia

https://www.liveworksheets.com/worksheets/en/English_as_a_Second_Language_(ESL)/Can_or_can't/3%C2%B0_3_za151875gt

http://nicertube.com/vyu8ct

Δ’ ΤΑΞΗ ( 6η ανάρτηση )

Δείτε δύο βίντεο με λεξιλόγιο σχετικά με την υγεία και της υγιεινή. Θυμηθείτε τους μήνες, τις μέρες , τις εποχές και τον καιρό με σχετικές ασκήσεις.

https://www.liveworksheets.com/worksheets/en/English_as_a_Second_Language_(ESL)/Days_of_the_week/Days,_months_and_seasons_revision_lh75ib

https://www.liveworksheets.com/worksheets/en/English_as_a_Second_Language_(ESL)/Seasons/4%C2%B0_ano_chapter_4_-_Summertime_nl76154ml

http://nicertube.com/atywe2

http://nicertube.com/40hhww

Ε’ ΤΑΞΗ ( 6η ανάρτηση )

Διαβάστε την ιστορία και σημειώστε στα τετράδιά σας όλα τα ρήματα που είναι στον αόριστο. Γράψτε τα ρήματα και στον Ενεστώτα. Διασκεδάστε με το hangman.

https://www.freechildrenstories.com/and-that-was-the-oddest-of-things

https://www.ego4u.com/en/chill-out/games/hangman?0

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παιδιά. Εύχομαι όλοι να περάσατε όσο καλύτερα γινόταν και να είστε όλοι υγιείς όπως και οι οικογένειές σας!! Μακάρι του χρόνου να γιορτάσετε την Ανάσταση του Κυρίου στο προαύλιο των εκκλησιών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!! Να προσέχετε και να είστε καλά!

Με αγάπη η κ. Ζαχαρούλα Σλιάκα.

Υ.Γ. ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30/04.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!

Παιδιά θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλό Πάσχα και να ζήσετε όλοι με τις οικογένειές σας όπως της αξίζει την Ανάσταση του Κυρίου. Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία σωματική και ψυχική και να περάσουν αυτά τα δύσκολα που ζούμε ώστε να συναντηθούμε εκεί που πρέπει, στο σχολείο μας .     

WELCOME!!

Welcome to the English Corner! Εδώ θα βρείτε το υλικό τεσσάρων εβδομάδων το οποίο ήταν αναρτημένο σε ιδιωτική κυψέλη αλλά χρειαζόταν εγγραφή για να είναι ορατό. Πλέον μπορείτε να το βλέπετε όλοι ελεύθερα και κυρίως να χαίρεστε να videoς και να δουλεύετε τις εργασίες και το υλικό. Oι απαντήσεις δίνονται αυτόματα online.Σας παρακαλώ να προσέχετε τι γράφετε  γιατί είναι κοινόχρηστος χώρος και απαιτείται η τήρηση κανόνων και να δείχνουμε υπευθυνότητα. Για ότι χρειάζεστε μπορείτε να γράφετε στα σχόλια και εγώ θα τα βλέπω!

Η καθηγήτρια των Αγγλικών σας κ. Ζαχαρούλα.