Ζωή χωρίς τεχνολογία

Η ζωή χωρίς την εξέλιξη της τεχνολογίας θα ήταν πολύ διαφορετική καθώς δεν θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε γρήγορα. Επίσης δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ούτε μάθημα μέσω διαδικτύου. Είμαστε από τους τυχερούς πιστεύω, διότι μερικά παιδιά τα οποία δεν έχουν πρόσβαση σε κινητά και υπολογιστές στερούνται αυτό το δικαίωμα μάθησης από το διαδίκτυο. Μερικοί λένε ότι είναι άτυχοι που κάνουν μάθημα αλλά αυτοί που στερούνται της ασύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία λένε πως είναι άτυχοι αυτοί και αυτοί οι οποίοι κάνουν μάθημα είναι πολύ τυχεροί. Επομένως η ζωή με τις τεχνολογίες μας είναι απαραίτητη σε όλους του τομείς πχ για ενημέρωση, μαθήματα, ψυχαγωγία κλπ

One Comment on “Ζωή χωρίς τεχνολογία

  1. Θα ήθελα να προσθέσω πως η Εξ Αποστάσεως Διδασκαλία αναιρεί τον Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα της Εκπαίδευσης, επειδή δεν δίνει την ίδια δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να μετέχουν. Η Εκπαίδευση οφείλει να διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες μάθησης για όλα τα παιδιά.
    Επίσης, πέρα από τα αρνητικά, που ενδεχομένως να προκύψουν από την απουσία των νέων τεχνολογιών απ’ τη ζωή μας, θα έπρεπε να εστιάσουμε και στα ωφέλη που θα αποκόμιζαν οι ανθρώπινες σχέσεις.

Leave a Reply