Καλωσόρισμα στην διαδικτυακή μας τάξη!

Σας καλωσορίζω στην διαδικτυακή μας τάξη!

Λόγω της καραντίνας που επιβλήθηκε πρόσφατα, είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε μέχρι τις 30/11 (τουλάχιστον) τις διά ζώσης συναντήσεις μας και να συνεχίσουμε αρχικά με ασύγχρονη και στη συνέχεια πιθανός με σύγχρονη τηλε-εκπαίδευση.

Οι παραδόσεις της ύλης (όπως αυτή περιγράφεται στον οδηγό σπουδών της ειδικότητάς σας, για τον οποίο σας παραθέτω link στο τέλος) θα συνεχιστούν από εκεί που σταματήσαμε στις διά ζώσης συναντήσεις. Μέχρι σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει 2 συναντήσεις στους χώρους του ΙΕΚ Κόνιτσας, στις 14 και 21 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Στην πρώτη συνάντηση αναφερθήκαμε στους Εισαγωγικές Έννοιες της Οικονομικής Επιστήμης και καλύψαμε το αντικείμενο Έννοια και αντικείμενο της Οικονομικής Επιστήμης καθώς και Σκοπός και χρησιμότητα της Οικονομικής Θεωρίας.

Στην δεύτερη συνάντηση αναφερθήκαμε στο Θεμελιώδες Οικονομικό Πρόβλημα & Οικονομικά Συστήματα και έγινε παράδοση της ύλης που αφορά το οικονομικό πρόβλημα και τους συντελεστές της παραγωγής (σας θυμίζω γη, εργασία, κεφάλαιο και επιχειρηματικότητα). Επίσης αναφερθήκαμε στις μορφές της οικονομίας και διακρίναμε ανάμεσα σε Αγοραία, Κεντρικά ελεγχόμενη και Μικτή οικονομία.

Από εδώ και στο έξης, θα προχωράμε στη νέα ύλη παραθετοντας σημειώσεις και ασκήσεις μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Καλή αρχή!

http://www.gsae.edu.gr/attachments/article/1427/ΤΕΧΝΙΚΟΣ%20ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.pdf