Πέμπτη 9/4 – Ο γρίφος της χαμένης τσάντας

Μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει η τσάντα;

H Ιστορία
Σήμερα το πρωί, Πέμπτη 9/4, βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στα Άνω Λιόσια μια χαμένη τσάντα. Η τσάντα έχει μέσα πορτοφόλι με χρήματα και αεροπορικό εισιτήριο για ένα ταξίδι αύριο το βράδυ. Πρέπει να βρούμε σε ποιον ανήκει, μιας και ο άνθρωπος σκόπευε να ταξιδέψει και χωρίς το εισιτήριό του δε θα τα καταφέρει! Θα προλάβουμε έως την Παρασκευή το βράδυ;
Η αστυνομία μας έδωσε μια λίστα όλων των ατόμων που έστειλαν μήνυμα ότι θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα στην περιοχή ή δήλωσαν πρόσφατα ότι έχασαν κάποιο σημαντικό αντικείμενο και είναι πιθανό να είναι δική τους.
Σας στέλνω τη λίστα των υπόπτων και φωτογραφίες από την τσάντα (συγγνώμη που την άνοιξα χωρίς να σας περιμένω, είχα αγχωθεί).
Ελπίζω κάποιος να τα καταφέρει να λύσει το μυστήριο γρήγορα για να την επιστρέψουμε εγκαίρως στον ιδιοκτήτη της!
Καλή τύχη σε όλους!!!
κυρία Κατερίνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Comments on “Πέμπτη 9/4 – Ο γρίφος της χαμένης τσάντας

  1. Είναι η Ιωάννα Βρετού γιατι λέει οτι έχει πάρει καταλάθος την κάρτα του άντρα της και του έχει στέιλει μηνύμα στο κινητό του για να τον ενημερώση

  2. Η τσάντα ανήκει στην Ιωάννα Βρεττού. Το καταλαβαίνουμε μέσα απο τα στοιχεία που δείχνουν οί εικόνες και ποιο πολύ το βλέπουμε από τα μηνύματα τους απο το τηλέφωνο που πήρε τη κάρτα του άντρα της καταλάθος.

  3. Η κύρια Ιωάννα Βρεττου είναι η κάτοχος της χαμένης τσάντας.

  4. Όλα τα στοιχεία μας οδηγούν στην Ιωάννα Βρετού .Υπάρχουν μέσα στην τσάντα γυαλιά έχει αστιγματισμό, υπάρχει το φάρμακο για το άσθμα, η λάθος κάρτα υπάρχει,αναφέρει στο μήνυμά της το όνομα Νίκη το οποίο αναφέρεται και στο γράμμα της κόρης της,έχει ένα παιδί άλλο ένα στοιχείο είναι κορίτσι και την λένε Έλενα.Αναφέρει στο γράμμα ότι κάθε χρόνο πηγαίνουν στην Αθήνα και το εισιτήριο έχει αναχώρηση Χανιά προς Αθήνα αφού δουλεύει στην Κρήτη και κατάγεται από την Κόρινθο.
    Έχει δώρο LEGO NINJAGO για το ένα βαφτιστήρι ,αναφέρεται ότι είναι το αγαπημένο του, λαμπάδα και σοκολατένιο αυγό που πάντα φέρνει κάποιος που έχει βαφτιστήρια.Και τέλος υπάρχει μόνο ένα αεροπορικό εισιτήριο αφού όπως γράφει και η κόρη της φέτος η μαμά θα πάει μόνη της.
    Ελπίζω να βοήθησα να βρεθεί ο ξεχασιάρης!

  5. Μπράβο σε όλους!!
    Κι αυτοί που δεν το βρήκαν και είπαν τη Βίκη είχαν πολύ καλές ιδέες!

Leave a Reply