Updated on 17 Δεκεμβρίου, 2021
Γαλοπούλα γεμιστή από την Αργυρώ
Τα Χριστούγεννα είναι για τους περισσότερους, αν όχι για όλους, η καλύτερη εποχή του χρόνου. ¨Ολοι περιμένουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για να σερβιριστούν τα παραδοσιακά εδέσματα. Η γεμιστη γαλοπουλα είναι κάθε χρόνο αυτή που κλέβει την παράσταση στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Και όχι άδικα αφού είναι πεντανόστιμη, ζουμερή και ελαφριά.
Γαλοπουλα γεμιστη με την ωραιότερη τραγανή κρούστα, ζουμερό ψαχνό και με την πιο τέλεια σάλτσα να την συνοδεύει. Είναι μία χριστουγεννιάτικη συνταγή που αξίζει να φτιάξετε για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στις γιορτές.
Η γεμιστη γαλοπουλα μπορεί να γίνει και παίρνει πολλές παραλλαγές. Η συνταγη για γαλοπουλα γεμιστη αργυρω που σας έχω εδώ, είναι η πιο συγκλονιστική.
Δώστε σημασία στην ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσετε για την γαλοπούλα γεμιστή , και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα μυστικα επιτυχίας για την πιο τέλεια γαλοπούλα που φτιάξατε ποτέ.
Updated on 17 Δεκεμβρίου, 2021
Γαλακτομπούρεκο από την Αργυρώ
Το γαλακτομπούρεκο είναι ένα παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό ταψιού, που αποτελείται κυρίως από φύλλο και κρέμα. Υπάρχουν διάφορες συνταγές και τρόποι παρασκευής. Εδώ θα βρείτε την καλύτερη συνταγη γαλακτομπουρεκο και όλα τα μυστικά για τρεμουλιαστό και ευκολο γαλακτομπούρεκο με αφράτη κρέμα γαλακτομπούρεκου και τραγανό φύλλο. Γαλακτομπουρεκο συνταγη από την Αργυρώ. Η παρασκευή του δε θα σας δυσκολέψει.
Είναι μια συνταγη για ευκολο γαλακτομπουρεκο ευκολο και το μυστικό για να παραμείνει τραγανό το φύλλο, είναι το σωστό σιρόπιασμα. Φτιάξτε το γαλακτομπουρεκο της συνταγής αυτής, και δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς!
Γαλακτομπουρεκο αργυρω για σιγουρη επιτυχια. Το πιο αφράτο και νόστιμο γαλακτομπουρεκο που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Updated on 17 Δεκεμβρίου, 2021
Σιροπιαστή Καρυδόπιτα
Η καρυδόπιτα είναι παραδοσιακό ελληνικό σιροπιαστό γλυκό ταψιού. Βασικό υλικό της είναι η καρυδόψιχα. Εδώ σας έχουμε την συνταγή για λαχταριστή, ονειρεμένη σιροπιαστή καρυδόπιτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Πλούσια, ζουμερή, τέλεια.
Καρυδοπιτα αργυρω, με υπέροχα αρώματα κανέλας και γαρυφαλλου. Καρυδοπιτα συνταγη ευκολη, για ένα γλυκό που δεν θα σας δυσκολέψει και η καρυδοπιτα θα γίνει πολύ αφράτη.
Είναι ένα γλυκό που μπορείτε να σερβίρετε σαν επιδόρπιο σε καθε τραπεζι, ακόμη και στο τραπέζι των Χριστουγέννων . Παραδοσιακή καρυδόπιτα αργυρώ, εμπλουτισμένη με σιρόπι κανέλας, μοσχοβολιστό γαρύφαλλο και φρεσκοτριμμένο καρύδι. Φτιάξτε την όλοι, για την οικογένεια σας, για τους φίλους σας, και σας υπόσχομαι ότι μόνο συγχαρητήρια θα παίρνετε με αυτή τη συνταγή.
Posted on 17 Δεκεμβρίου, 2021
Stollen – Χριστουγεννιάτικο γλυκό
Το stollen είναι ένα αρτοσκεύασμα σαν κέικ με αμυγδαλόπαστα, επικαλυμμένο με ζάχαρη άχνη. Πρόκειται για παραδοσιακό γερμανικό έδεσμα που τρώγεται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Το στόλεν εμφανίστηκε στην χριστουγεννιάτικη αγορά της Δρέσδης η οποια στήθηκε για πρώτη φορά το 1434, οπου εκτός από το τεράστιο στολισμένο και φωτισμένο δέντρο, στήνονται διάφοροι πάγκοι με στολίδια, δώρα και παραδοσιακά χειροτεχνήματα της περιοχής. Εκεί θα βρείτε και το κέικ Stollen που θεωρείται το νοστιμότερο σε όλη τη χώρα.
Το stollen είναι το γερμανικό γλυκό, ένα γιορτινό κέικ με αποξηραμένα φρούτα, που θα αγαπήσετε και θα υιοθετήσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων. Στολεν Αργυρω με την αυθεντική, δοκιμασμένη γερμανική συνταγή για να γεμίσει η κουζίνα σας αρώματα. Το αποτέλεσμα δεν περιγραφεται με λογια η γεύση του είναι απλά ονειρική.
Updated on 17 Δεκεμβρίου, 2021
Μπακλαβάς από την Αργυρώ
Μπακλαβάσ τραγανή, σιροπιαστή, βουτυρένια επαγγελματικη συνταγη για μπακλαβα με φύλλα κρούστας. Είναι από τα πιο αγαπημενα σιροπιαστά γλυκά που θα γλύφετε τα δάχτυλα σας.
Ο μπακλαβάς είναι γλύκισμα που συναντάται σε πολλές κουζίνες, όπως της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν. Και εμείς στην Ελλάδα, θεωρούμε το μπακλαβά ελληνικότατο γλυκό καθώς αποδεδειγμένα φτιαχνόταν στην ευρύτερη περιοχή της χώρας μας από την εποχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, πριν οι Οθωμανοί να καταλάβουν την Πόλη.
Οποια και αν είναι η καταγωγή του το σίγουρο είναι ότι για να τον φτιάξεις χρειάζεται μαεστρία. Μπακλαβασ συνταγη για σίγουρη επιτυχία με τις σωστές δοσολογίες και οδηγίες τόσο για την προετοιμασια των φύλλων αλλά και για το σιροπι για μπακλαβα. Αυτή ακριβώς την συνταγη σου έχω εδώ. Η σωστή δοσολογία σιροπι για μπακλαβα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Το σιρόπι πρέπει να είναι τόσο, ώστε να μην στάζει το κομμάτι.
Μπακλαβασ αργυρω με ολα τα μυστικα για καλο μπακλαβα με πρώτο και πιο σημαντικό ότι ο μπακλαβάς δεν μπαίνει στο ψυγείο γιατί πανιάζουν τα φύλλα. Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Updated on 17 Δεκεμβρίου, 2021
Gingerbread χριστουγεννιάτικο κέικ
Το gingerbread ή αλλιώς το χριστουγεννιάτικο κέικ, είναι πεντανόστιμο και θα θες να το τρως όλο το χρόνο. Το χριστουγεννιατικο κεικ με την λευκή επικάλυψη, που μπορείτε να το σερβίρετε σαν επιδόρπιο στο γιορτινό τραπέζι!
Η γεύση gingerbread μας τρελαίνει όλους γιατί είναι σαν να γεύεσαι τα Χριστούγεννα σε μια μπουκιά. Και δεν είναι μακριά, αυτή η γεύση gingerbread, από μια πιο εμπλουτισμένη με αρώματα από κάρδαμο και τζίντζερ πίτα του Αγίου Φανουρίου, με αυγά και βούτυρο, ή ένα πειραγμένο μελωμένο μπισκότο! Το κεικ χριστουγεννιατικο που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα.
Τα αρώματα του καθώς ψήνεται, σίγουρα θα “ξυπνήσουν” την Χριστουγεννιάτικη διάθεση σας. Αν φτιάξετε το gingerbread μια φορά, θα γίνει το αγαπημένο σας για τις γιορτινές μέρες και θα το ζητάτε όλο το χρόνο. Gingerbread συνταγη απο την Αργυρω για εγγυημένη επιτυχία στο γιορτινό τραπέζι.
Updated on 17 Δεκεμβρίου, 2021
Κουραμπιέδες Αργυρώ
Οι κουραμπιέδες είναι το απόλυτο γλύκισμα των εορτών των Χριστουγέννων. Χιονάτοι και αφράτοι κουραμπιέδες αργυρώ, ένα γλυκό που υπάγεται στην κατηγορία του μπισκότου και που στα αγγλικά αποκαλούμε shortbread. Το κέρασμα αυτό, είναι ένα δάνειο της Ανατολής από τις κουζίνες ζαχαροπλαστικής της Δύσης.
Οι κουραμπιεδεσ αργυρω παρασκευάζονται από αλεύρι, βούτυρο και ζάχαρη. Η ανατολίτικη καταγωγή του κουραμπιέ βέβαια, ζητά αγνό βούτυρο και αμύγδαλα κάτι που τα κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστά, σε σχέση με τα ευρωπαϊκά μπισκοτάκια του είδους.
Στις μέρες μας υπάρχουν αμέτρητες συνταγές για να τους φτιάξετε και να μοσχοβολάει το σπιτικό σας. Όμως οι απόλυτα παραδοσιακοί κουραμπιέδεσ αργυρώσ, που λιώνουν στο στόμα, οι καλύτεροι κουραμπιεδες που φτιάξατε,ή δοκιμάσατε ποτέ θα φτιαχτούν από τα χεράκια σας, αν ακολουθήσετε την Νο1 συνταγή.
Αργυρω κουραμπιεδεσ, με όλα τα μυστικά και tips επιτυχίας και θα γίνουν οι πιο αφράτοι και οι ωραιότεροι κουραμπιέδες! Δώστε προσοχή στο ψήσιμο τους και στα αγνά υλικά τους. Για να φτιάξεις τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και όχι μόνο, μην αλλάξεις τίποτα από τη συνταγη για κουραμπιεδεσ. Ακολούθησε πιστά τα βήματα, για να σου θυμίσουν τους κουραμπιεδεσ της γιαγιας! Και μην αναρωτιέστε γιατί σκάνε οι κουραμπιέδες. Ο καλύτερος κουραμπιές είναι αυτός που σκάει στο ψήσιμο, γιατί γίνεται αφράτος και ρουφάει την άχνη σωστά.Οι κουραμπιέδες της αργυρως είναι κουραμπιέδεσ εύκολοι είναι ένα γλυκό που μένει αναλλοίωτο για πάρα πολλές εβδομάδες. Αρκεί να τους έχετε καλά κλεισμένους, μακριά από υγρασία σε μπολ που κλείνει αεροστεγώς.
Εκτός από τους παραδοσιακούς κουραμπιεδεσ βουτυρου, μπορείτε να δοκιμάσετε και κάποια από τις φανταστικές παραλλαγές που σας έχω παρακάτω.
Για την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων, σας έχω την τέλεια συνταγη για κουραμπιεδεσ με λαδι. Χωρίς αυγά και βούτυρο κουραμπιεδεσ νηστισιμοι, για να μην σας λείψουν ούτε από την περίοδο της νηστείας.
Αγαπάτε τη σοκολάτα; Φτιάξτε την συνταγή μου για κουραμπιεδεσ με σοκολατα,. Μοναδικοί κουραμπιεδες με σοκολατα σαν μπισκοτάκια, για τους λάτρεις της σοκολάτας και όχι μόνο.
Θα ξετρελαθείτε! Η απόλυτη εγγύηση, κουραμπιεδες Αργυρω! Πάντα με επιτυχία.
Updated on 17 Δεκεμβρίου, 2021
Μελομακάρονα
Σύμφωνα με την παράδοση, τα μελομακάρονα είναι μια παραλλαγή των γλυκών που έφτιαχναν οι Αρχαίοι Έλληνες. Το γλυκό αυτό πέρασε στις μέρες μας και έγινε κατά κάποιον τρόπο συνώνυμο με τα Χριστούγεννα!
Συνταγη για μελομακαρονα, παραδοσιακά, νόστιμα.
Μελομακαρονα αργυρω γιατί είναι εύκολα, σωστά σιροπιασμένα και αφράτα!! Το γλυκό των Χριστουγέννων, και όχι μόνο! Φτιάξτε όλο το χρόνο μελομακαρονα για να μοσχομυρίζει το σπίτι σας μέλι και κανέλα.
Τέτοιο μελομακαρονο δεν έχετε ξαναφάει. Ένα γλυκό με μέλι και λάδι. Τα μελομακαρονα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά λόγω των συστατικών τους, αλλα και πιο υγιεινά σε σύγκριση με άλλα παραδοσιακά γλυκά. Μελομακάρονα συνταγη πετυχημένα με όλα τα μυστικά τους.
Μελομακάρονα αργυρω μπισκοτένια με το μέλι στον “πυρήνα τους”. Δείτε βήμα-βήμα, πως μπορείτε να τα φτιάξετε και να γίνουν τέλεια, γιατί η συνταγή για ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΑΡΓΥΡΩ , είναι σίγουρη επιτυχία.
Είναι η καλύτερη συνταγη για μελομακαρονα, γι αυτό να τα φτιάξετε όλοι.
Updated on 17 Δεκεμβρίου, 2021
Κουραμπιέδες παραδοσιακοί Νέας Καρβάλης
Παραδοσιακοί κουραμπιεδες Νεας Καρβαλης, χωρίς αυγό. Εύκολοι κουραμπιέδες με ζύμη τριφτή και αφράτη. Όλη την διαφορά στη συνταγή την κάνει το καλό βούτυρο και το αμύγδαλο με την φλούδα του. Είναι κουραμπιεδες που θα σας μείνουν αξέχαστοι και θα εντυπωσιάσουν. Αυτοί οι παραδοσιακοί κουραμπιεδες Νεας Καρβαλης θα σας ξετρελάνουν.
Κουραμπιεδεσ νεασ καρβαλησ συνταγη απο την Αργυρώ. Οι παραδοσιακοι κουραμπιεδεσ νεασ καρβαλησ είναι ένα γλυκό που μένει αναλλοίωτο για πάρα πολλές εβδομάδες. Αρκεί να τους έχετε καλά κλεισμένους, μακριά από υγρασία σε μπολ που κλείνει αεροστεγώς. Φτιάξτε αρκετους γιατί μοσχομυρίζουν ανθόνερο και βούτυρο και λιώνουν στο στόμα. Σας υπόσχομαι ότι οι κουραμπιεδεσ παραδοσιακοι νεασ καρβαλησ δεν θα σας μείνουν. Είναι μια ακόμη συνταγή για μαγικά Χριστουγεννιάτικα γλυκά. Πρέπει να τους δοκιμάσετε οπωσδήποτε!