Η επιδίωξη της ευτυχίας 

Η επιδίωξη της ευτυχίας 

 

Ο άνδρας αυτός γεννήθηκε το 1954 στις Η.Π.Α. και μεγάλωσε σε ένα φιλικό οικογενειακό περιβάλλον. Δούλεψε σκληρά για να φροντίσει τη νέα του οικογένεια, αλλά δεν κέρδισε πολλά χρήματα και στη συνέχεια η ζωή του άλλαξε εντελώς. Ενώ επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά, είδε έναν καλοντυμένο άντρα να βγαίνει από μια πόρτα. Ρώτησε τον που είδε τι δουλειά έκανε. Του μίλησε για την δουλειά του και ο άνδρας ονειρεύτηκε για μια καριέρα που θα μπορούσε να έχει. 

Ωστόσο, τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν για αυτόν. Η κοπέλα του τον άφησε και έπρεπε να μεγαλώσει μόνος του το παιδί τους. Εκείνη την εποχή, παρόλο που είχε κάποια χρήματα, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά, έτσι μαζί με τον γιό του κοιμόντουσαν συχνά σε μέρη όπως δημόσια μπάνια και πάρκα. Ήξερε παρόλα αυτά ότι ερχόταν μια καλύτερη μέρα. Μετά από πολλή σκληρή δουλειά, το 1987, ίδρυσε τη δική του εταιρεία το 2006, και δημοσίευσε την αυτοβιογραφία του.  

 

Τώρα, ο άνδρας αυτός κάνει φιλανθρωπική εργασία και συμβουλεύει τους ανθρώπους ότι το να είσαι ευτυχισμένος είναι πολύ πιο σημαντικό από το να γίνεις πλούσιος Βρείτε κάτι που αγαπάτε. Κάτι που σε ενθουσιάζει τόσο που ανυπομονείς να σηκωθείς από το κρεβάτι τη μέρα Ξεχάστε τα χρήματα Να είστε ευτυχισμένοι 

Leave a Reply