Μελλοντικά μέσα μεταφοράς 

Μελλοντικά μέσα μεταφοράς 

 

Πως ταξιδεύουμε; Με αμάξια, λεωφορείο, μετρό, τρένο, αεροπλάνο και πλοίο. Υπαρχουν πράγματι αρκετά μέσα μεταφοράς, μα πως θα εξελιχθούν στο μέλλον άραγε? 

Οι επιστήμονες κρίνουν, πως πολλά μέσα μεταφοράς θα γίνουν πιο μοντέρνα και ασφαλή. Η ταχύτητα - για παράδειγμα - των αυτοκινήτων θα αυξηθεί, όπως όμως και η ασφάλεια. Το καλύτερο που θα συναντήσουμε στο κόσμο των αυτοκινήτων θα είναι ο αυτόματος οδηγός. Το όχημα θα πηγαίνει τους επιβάτες οπουδήποτε, χωρίς κάποιος να το οδηγάει. Μάλιστα, μεγάλες εταιρίες, σκέφτονται να αναπτύξουν υπτάμενα οχήματα στο μέλλον, αλλά και σακίδια πλάτης, τα οποία να έχουν σύστημα πτήσης, ώστε όποιος το φοράει, να πετάει! 

Τα τρένα και τα αεροπλάνα, πρόκειται να αυξήσουν την ταχύτητά τους για να μειώσουν τον χρόνο μεταφοράς των επιβατών. Φήμες λένε ότι μέχρι και οι απλοί άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδέψουν στο διάστημα, σε διαδρομές γύρω από την Γη σε διαδτημικά λεωφορεία. 

Φανταστείτε πως θα εξεληχθεί η μεταφορά τα επόμενα χρόνια! Μοιάζει πως είναι ιδέες από σενάριο ταινίας, αλλά είναι αλήθεια! Είστε έτοιμοι για τέτοιες αλλαγές? 

Leave a Reply