Παράδοση ειδών στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Με μεγάλη μας χαρά, την Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, παραδώσαμε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" τα είδη που συγκεντρώσαμε, για τα παιδιά που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, αλλά και για τις οικογένειες που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας.

Με την πολύτιμη συνεισφορά όλων των γονέων, συγκεντρώθηκαν 7 κούτες με συσκευασμένα τρόφιμα, χαρτικά, καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικής φροντίδας κλπ.

Όλο αυτό το διάστημα, αφού συζητήσαμε με τα παιδιά το σκοπό μιας τέτοιας δράσης, προβληματιστήκαμε για τους λόγους που ένα παιδί αναγκάζεται να μείνει μακριά από την οικογένειά του και αποφασίσαμε ότι η πιο βασική ανάγκη όλων των παιδιών είναι η ΑΓΑΠΗ! Έτσι, σκεφτήκαμε να κάνουμε κι εμείς το δικό μας ξεχωριστό δωράκι στα παιδιά του "Χαμόγελου". Κάθε παιδάκι μας, ζωγράφισε κάτι μοναδικό και έγραψε - με τη βοήθεια της κυρίας - μία ευχούλα, για τους φίλους μας από το Χαμόγελο! Δέσαμε σε μπλοκ όλες τις ζωγραφιές και φτιάξαμε κι ένα υπέροχο εξώφυλλο!
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τη συμμετοχή σας!

Leave a Reply