Πρότυπα μόδας: Καλό ή Κακό?

Τα θετικά και τα αρνητικά στο να ακολουθούμε πρότυπα μόδας 

 

Σήμερα, κυρίως οι έφηβοι, ακολουθούν αρκετά πρότυπα μόδας και προσπαθούν να έχουν μάλιστα και τα νεότερα. Σίγουρα τα πρότυπα μόδας έχουν και θετικά και αρνητικά. 

Από τη μία, είναι καλό να μένουμε σε γενικά πλαίσια ενημερωμένοι με τα στυλ, γενικά και σίγουρα στην μόδα. Αρχικά, η καλή εμφάνιση σύμφωνα με ένα πρότυπο, είναι χαρά, για τους νέους, και τους δίνει αυτοπεποίθηση. Επίσης, η μόδα είναι αφορμή για δημιουργικότητα, και δίνει στους εφήβους την ευκαιρία να συνδιάσουν διάφορα χρώματα και στυλ για να νιώθουν πως έτσι εκφράζονται, σύμφωνα με το στυλ. 

Από την άλλη, δεν μπορούμε να μην σκεφτόμαστε και τα αρνητικά στο να ακολουθούμε πρότυπα μόδας. Αρχικά, μερικοί δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τα χρήματα για τα ρούχα και έτσι νιώθουν άσχημα. Επίσης, οι περισσότεροι νέοι έχουν την τάση να συγκρίνουν τα ρούχα διάσημων και δεν μπορούνε να φτάσουν αυτά, οπότε έχουν προβλήματα αυτοπεποίθησης. 

Συνοψίζοντας, παρόλο τον θετικών στο να ακολουθούμε πρότυπα μόδας, πρέπει να κρατάμε στο μυαλό τα αρνητικά και να μην παρακάνουμε. 

Leave a Reply